Чиможна летіти літаком?

«Кардиология / Кардиолог»

Вопрос №1018147 :: (11.06.2018 10:14) :: Ответов: 2; Комментариев: 0
Світлана
Жен., 20 лет.
Україна Зборів
Доброго дня, цікавить чи можна летіти літаком людині якій міняли 2 клапани, а також з присутньою стенокардією?
Кардиолог. Пенсионер. www.guglin.ru; eguglin@gmail.com
Можно.
Время создания: 11 Июня 2018 18:20 :: Тип участия: Прямая специальность
Оценок: 0
Врач общей практики, терапевт.
Доброго ранку, Світлано! Так, можна літати літаком з оперованим серцем. Польоту може заважати лише нестабільна стенокардія. З останньої треба "летіти" в кардіологічний стаціонар. А зі стабильною можна сміливо літати в літаку!
Время создания: 12 Июня 2018 08:49 :: Тип участия: Другая специальность
Оценок: 0
Мнение зала