АВ БЛОКАДА 1 СТУПЕНЯ

№1087411 АВ блокада 1 ступеня
Христина Жен., 24 лет. Україна Львів
Зарегистрированный пользователь
06.04.2021 21:36
Доброго дня, три місяці тому я відчула збій серцевого ритму( серце зупилинось на секунду і далі почало битись) більше ніяких симптомів небуло цей збій продовжувався протягом тижня, один раз вдень. Робила кардіограму все добре, ехо серця є вада пролапс передньої стулки мітрального клапана 0,5+, холтер екг показав блокаду АВ 11 ст. 1 типу з випадінням 1 комплексу QRST
Здавала аналізи на гормони щитоподібної залози,робила узд щитовидки все добре, здавала магній 0.91, калій 4,3 і ревмопроби.
Лікарі кажуть що це від стресу і блокада є нормою, виписали заспокійливі мебікар одна таблетка на день протягом 10 дн, і вазопро 2 таблетки на день 10 дн.
Зараз напади трапляються раз в тиждень, раз в два тижні при цьому відчуваю тремор в грудях, оніміння голови ззаді, буває що невистачає повітря.
Порадьте що мені робити і куди ще звернутись. Чи є нормою блокади ? Чи може це бути загрозую для життя?Постійно живу в страху що зі мною відбувається((
Другая специальность
Рейтинг. Олег Иванович Кантуев
Доброго дня, Христiна!
Віртуальна (знеособлена) консультація в Інтернеті, навіть за умови що її проводить кваліфікований лікар-фахівець, завжди носить виключно інформативний характер. Будь-яке лікування (тим більше із застосуванням лікарських препаратів), може, і має законне право призначати - тільки очний лікуючий лікар. Він же, повинен систематично спостерігати за станом пацієнта, регулярно оцінювати ефективність проведеного лікування і коригувати його при необхідності, так як несе відповідальність за здоров'я пацієнта, після отримання від нього "інформованої та добровільної згоди на медичне втручання" виключно в письмовому вигляді. І це не примха з нашого боку, або небажання вам допомогти, це і вимога лікарської етики, і дотримання основної заповіді лікаря "не нашкодь", і чинного в РФ законодавства*, яке і прийнято для безпеки вашого здоров'я.
А призначаючи в знеособленої листуванні конкретні схеми лікування, із зазначенням найменування препаратів, але без оцінки реальної клінічної картини та обліку супутніх захворювань, без оцінки протипоказань і можливих побічних ефектів, шансів нашкодити набагато більше, ніж допомогти. У кращому випадку, така "віртуальна допомога" переведе патологічний процес в хронічний. Тому всі подібні питання, без відвідування консультації у очного лікаря, просто залишаться без відповіді.
Якщо у вас має місце сумнів в зробленому очним лікарем призначення, або це призначення виявилося неефективним, то найрозумнішим дією з Вашого боку в цьому випадку, стане отримання консультації в іншого ОЧНОГО лікаря-фахівця, в якості незалежної експертної думки.
Время создания: 07 Апреля 2021 08:24
Оценок: 0
Другая специальность
Рейтинг. Соболь Андрей Аркадьевич
Врач-психиатр, психотерапевт - г. Донецк.
Здравствуйте!
Каково Ваше психо-эмоциональноеи состояние? Как и после чего появились эти ощущения?
Время создания: 07 Апреля 2021 08:58
Оценок: 0
Реклама от консультанта:

 
Прямая специальность
Рейтинг. Александр Александрович
Кардиолог, кандидат медицинских наук.
не владею украинским
Время создания: 07 Апреля 2021 12:25
Оценок: 0
Другая специальность
Алексей Сергеевич. Врач общей практики (терапевт)
Рейтинг. Алексей Сергеевич
Врач общей практики (терапевт)
Здравствуйте.
АВ блокада 1 степени не представляет опасности.
Симптомы вероятно психогенные.
Обращаться нужно к психотерапевту.
Время создания: 07 Апреля 2021 13:13
Оценок: 0
Реклама от консультанта:
Индивидуальные консультации:
WhatsApp: +79605024347
Viber+79605024347
Мнение зала, форум (0)
Похожие вопросы, темы (10)

СОЗДАТЬ НОВОЕ СООБЩЕНИЕ.

Но Вы - неавторизованный пользователь.



Дата Похожий вопрос Активность
18.02.2016
17:35
Илья :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 5
Сообщений: 102
15.02.2014
20:08
Ксения :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 7
Сообщений: 80
06.04.2012
01:04
Алена :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 4
Сообщений: 64
19.04.2016
22:14
Светлана :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 3
Сообщений: 60
22.06.2016
17:03
Елена :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 8
Сообщений: 52
12.11.2013
01:21
htc79 :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 8
Сообщений: 47
12.03.2018
20:33
Алексей :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 7
Сообщений: 35
27.03.2012
15:27
Юлия :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 4
Сообщений: 37
23.09.2012
12:54
Алексей :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 5
Сообщений: 29
07.10.2011
19:03
Алексей :: Кардиология / Кардиолог
Ответов: 7
Сообщений: 24